• E-mail: contact@lionscliff.com

De Tuin en Zon-Etage

De Tuin en Zon-Etage

De tuin en het zonneterras zijn te bereiken via een trap vanuit de porch en via de zijkant van de villa. Aan het heerlijk brede zonneterras ligt het ruime zoetwater zwembad. Op het terras zijn voldoende ligbedden en strandlakens. Als u verkoeling zoekt kunt u lekker onder de palapa in de schaduw zitten. Langs het zwembad is ruim 3 m brede pooldeck met een trap naar de palapa geïnstalleerd. De palapa heeft comfortabele lounge stoelen en is voorzien van elektrische aansluitingen, zodat u ook hier uw IPad of laptop kunt aansluiten.
Op de tuinetage bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers met elk 2-eenpersoonsbedden van 80x200 cm voorzien van boxspring pocketvering matrassen, nachtkastjes en een badkamer met toilet, douche en wastafel. Vanuit deze slaapkamers en het zonneterras heeft u fantastisch uitzicht op de Caribische zee en het zwembad. In één van de slaapkamers bij het zwembad staat een koelkast zodat u voor uw koude drankjes en ijsblokjes niet naar boven naar de keuken hoeft te lopen.
Een nieuwe Weber BBQ vindt u ook nabij het pooldeck. Onder het pooldeck bevindt zich een ruime, verlichte wasvoorziening voor duikers.