• E-mail: contact@lionscliff.com

Villa Lions Cliff - Omgeving

Villa omgeving

Het Coral Estate Resort is omgeven door mooie natuur en fantastische stranden, met Daaibooibaai en Porto Marie “om de hoek”, flamingo’s bij Jan Kok, maar ook het natuurpark Shete Boca (Boca Tabla) en het Christoffelpark zijn dichtbij te vinden. Villa Lions Cliff is bij uitstek de uitvalsbasis voor een bezoek aan de mooiste stranden om te snorkelen en fantastisch te duiken.

Playa Porto Marie

Een heerlijk strand om te zonnen. Het heeft een fantastische onderwaterwereld. Playa Porto Marie wordt gezien als de beste duiklocatie van Curaçao.

Playa Daaibooi

Een gezellig strand. Kleine strandtentjes met simpel eten en drinken.

Playa Cas Abao

Playa Cas Abao is een echt tropisch strand met wuivende palmen en azuurblauw kristalhelder water. Ook hier is het fantastisch snorkelen en duiken. Playa Cas Abao is verklaard als één van de prestigieuze stranden van Curaçao.

Playa Santa Cruz

Wuivende palmbomen, mooie zee en een aantal schaduwplekjes. Het is een idyllisch en gemoedelijk strand.

Playa Lagun

Dit is een klein maar knus strand met hoge rotsen langs het water. Vissersboten liggen langs het strand en maken de sfeer compleet. In het restaurant boven op de rotsen kan je genieten van een prachtig uitzicht en is een goede plaats om te lunchen.

Playa Kenepa Chiki (Kleine Knip)

Kleine Knip ligt een paar honderd meter van Grote Knip vandaan. Het is een leuk en knus strand gelegen tussen rotsen en manzanillabomen. Hele families gebruiken dit strandje om te ontspannen en om heerlijk te barbecueën. In het weekend kan het er druk zijn, maar doordeweeks heb je het hele strand voor jezelf.

Playa Kenepa Grandi (Grote Knip)

Grote Knip ligt helemaal aan de westkant van Curaçao en is nog erg authentiek. Verwacht hier geen grote strandtenten of luxe bedjes, maar rotsen en een parelwit zandstrand en azuurblauwe zee. Ook hier trekken in het weekend hele families met koelboxen en eten en drinken naar dit strand.

Tip: Het boekje “Un tiki di Curacao” van Hellen Lankester geeft u veel handige informatie over mooie locaties, leuke restaurants en handige tips voor het dagelijkse leven van een vakantieganger op Curaçao. Dit boekje is o.a. te koop bij de souvenirwinkel op het Coral Estate Resort, bij Bruna Zuikertuintje en Mensing’s Caminada in Curaçao.

Op het YouTube kanaal van Robert de Kinkelder vind u een aantal onderwater video’s in Curaçao. Klik hier om naar zijn YouTube kanaal te gaan.