• E-mail: contact@lionscliff.com

Villa Lions Cliff - Living

awesome-image

Living

Als u de villa binnen komt wordt uw aandacht meteen getrokken door het fraaie zee-uitzicht vanaf het overdekte porch aan de achterkant van de villa. De zithoek ligt centraal in het huis, omgeven door de ruime open keuken, de master bedroom en een badkamer aan de ene kant van de villa en 2 ruime slaapkamers en een badkamer aan de andere kant. Vervolgens loopt u door naar de royale overdekte porch van 4 x 11 m waar een grote eettafel staat voor 10 personen, waar u heerlijk in de buitenlucht kunt eten en een gezellige zithoek om te loungen.
Vanuit de porch kunt u direct met een trap de tuinetage bereiken. De villa is voorzien van glazen shutter ramen waar de wind lekker doorheen waait zodat de woonkamer comfortabel koel blijft. Over de hele breedte en zijkant van de porch zijn elektrische zonneschermen gemonteerd. Deze kunt u geheel of gedeeltelijk naar beneden doen ter bescherming tegen de middag-/avondzon en overdag tegen de schelle lucht. Het uitzicht wordt daardoor niet beperkt maar is rustiger voor uw ogen.
In de living staat een 49” flatscreen LG UHD TV 4K. Hierop is ook een AppleTV aangesloten en kunt u o.a. via uw laptop, IPad, IPone etc. uw favoriete Netflix film bekijken. Middels een HD IPTV set-top box kunt u 178 tv-zenders ontvangen zoals alle Nederlandse, Engelse, Duitse en Belgische zenders incl. de sportzenders zoals o.a. Fox, Ziggo, Sky Sports en Eurosport.

5 Slaapkamers Met Airco

De slaapkamers zijn voorzien van airco. Alle slaapkamers zijn ruim voorzien van kasten.

Open keuken

4 zone keramische kookplaat, vaatwasser, oven/magnetron, Amerikaanse koelkast.

Energy zuinig

Er zijn een nieuwe energie zuinige Siemens wasmachine en een warmtepompdroger aanwezig.

WI-FI

Er is gratis draadloos internet met een basis snelheid van 32Mb/sec.